Over ons

De juiste boomsoort op de juiste plaats

Landboom is specialist in boomverzorging in de brede zin van het woord. Van snoeien, vellen, advies in soortkeuze, groeiplaatsverbetering, bestrijden van ziekten tot inventarisatie en veiligheidsonderzoek. Ontdek al onze diensten.

Ons motto: Tree for life. Of jouw bomen een mooie oude dag geven. We streven ernaar om de bomen zo lang mogelijk te behouden. Op de juiste plaats, in de juiste omgeving.

Welke boom aardt het best in welk type bodem? Hoe groot mag de boom worden? Wanneer en in welke vorm wordt de boom best gesnoeid? Wat is de functie van de boom? Kan er een boomhut in? Ga je voor fruit in je tuin of eerder voor een schaduwplek? Veel of weinig onderhoud? Onze boomverzorgers bieden je mogelijkheden en een oplossing.

Gecertificeerde boomverzorgers

Al onze medewerkers hebben het certificaat van European Tree Worker (ETW) of volgen een opleiding tot European Tree Worker (ETW). Bomen is hun tweede natuur. Ze denken toekomstgericht en adviseren de beste oplossing voor je boom.

Een European Tree Technician (ETT) zorgt voor technische ondersteuning en advies.

Tuinen, domeinen, gemeenten, steden

Landboom verzorgt bomen in elk soort gebied. Voor particulieren en overheden. Een boom in je tuin, je bos of domein. Maar evengoed bomenlanen of bomen in een hele gemeente of stad.

Ben je tuinarchitect of tuinaannemer?

Een mooie tuin uitgetekend waar er ruimte is voor bomen? We helpen je bij plaatsing van de bomen, onderhoud en zelfs levering van bomen.

Plaatsen en verplaatsen van bomen, vraagt ervaring, technische vaardigheden en het juiste werkmateriaal. De gecertificeerde boomverzorgers van Landboom staan voor je klaar.

Lokale Landboom-afdeling

Landboom heeft boomverzorgers in elke regio van Vlaanderen. Zo kunnen we snel inspelen op je vragen.

Klik op de kaart en contacteer jouw regio.

West-Vlaanderen Noord West-Vlaanderen Zuid Gent-Meetjesland Waasland Vlaamse Ardennen-Aalst Antwerpen Noord Antwerpen Zuid Antwerpse Kempen Brussel Druivenstreek-Hageland Noord-Limburg Zuid-Limburg

Een boomverzorger nodig?

Contacteer ons. We helpen je graag voort.

Landmax

Landboom is het dochterbedrijf van Landmax, het full service adviesbureau voor bos- en natuurbeheer.