Bomen of bouwen? Het hoeft geen keuze te zijn.

Elke architect houdt van bomen

Er is immers geen mooiere omgeving voor jouw project dan de natuur. Landboom bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden om bomen in de buurt van bouwwerkzaamheden te behouden.

Een boom vormt immers niet alleen een meerwaarde voor een huis maar ook voor de bewoners. Zo zorgt hij voor brandhout en heerlijke vruchten, verschaft hij schaduw, reguleert hij zijn nabije waterhuishouding en dient hij als windscherm.

Tree for life

Landboom is specialist in boomverzorging in de brede zin van het woord. ‘Tree for life’ is ons motto. We willen de juiste boomsoort op de juiste plaats een mooie oude dag bezorgen. Dankzij ons franchiseconcept is er altijd een Landboom-boomverzorger in jouw buurt te vinden. Zij werken lokaal en kunnen rekenen op onze ondersteuning en expertise.

Werk je dus aan een project waar bomen voor moeten sneuvelen? Contacteer ons zodat we vrijblijvend met jou bekijken wat we voor, tijdens en na de werken samen gaan doen. We verzorgen een inventarisatie van de bomen, gevolgd door bescherming tijdens de werkzaamheden, een heraanplanting of de verwijdering van bomen die moeten wijken. Zo hoef je niet te kiezen tussen bomen of bouwen.

Contacteer Tobias en hij komt vrijblijvend mee je project bekijken.